شنوایی سنجی در منزل

اگر نگران کاهش شنوایی خود یا عزیزانتان هستید؟ ما در مرکز پزشکی و پرستاری در منزل مهر درمان خدمات شنوایی‌ سنجی در منزل را به شما عزیزان ارائه می‌دهیم. با توجه به اهمیت سلامت شنوایی و تأثیر آن بر کیفیت زندگی، این خدمت طوری طراحی شده است تا با تجهیزات پیشرفته و متخصصان با تجربه، بررسی جامع و دقیق وضعیت شنوایی افراد را در منزل انجام دهیم. تست شنوایی در منزل برای سالمندان، افراد با محدودیت‌های حرکتی و بیمارانی که نیازمند مراقبت‌های خاص هستند، بسیار مناسب است و امکان تشخیص، پیشگیری و درمان مشکلات شنوایی را با دسترسی آسان‌تر و بدون نیاز به مراجعه به مراکز درمانی فراهم می‌کند. در ادامه مسیر دریافت این خدمت را به صورت کامل برای شما توضیح خواهیم داد.

شنوایی سنجی در منزل

مراحل دریافت خدمات شنوایی سنجی در منزل

شما برای دریافت خدمات شنوایی سنجی مهر درمان می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید.

سوالات متداول

بخشی از سوالات پرتکرار در مورد این موضوع را می توانید مشاهده کنید ...

بله. با استفاده از تجهیزات پیشرفته و پرتابل، متخصصان ما دقیقاً همان تست‌هایی را انجام می‌دهند که در کلینیک انجام می‌شود. محیط آرام منزل نیز به بهتر انجام شدن تست کمک می‌کند.

تمام تست‌های معمول شنوایی‌سنجی مانند آدیومتری تن خالص، آدیومتری گفتاری و تست‌های امپدانس‌متری در منزل قابل انجام است.

بله، متخصصین ما قادرند سمعک را متناسب با نیاز شما در منزل تنظیم کنند.

هزینه این خدمات بسته به نوع تست‌ها و خدمات اضافی متفاوت هستند. برای اطلاع از هزینه دقیق، با ما تماس بگیرید.

مدت زمان تست به نوع تست و پیچیدگی مشکل شنوایی بستگی دارد. به طور معمول، یک جلسه شنوایی‌سنجی در منزل حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول می‌کشد.

شنوایی سنجی در خانه
تشت شنوایی در خانه

شنوایی سنجی در منزل چیست؟

تست شنوایی روشی است که برای ارزیابی میزان شنوایی و تشخیص مشکلات شنوایی از طریق انجام آزمایش‌های تخصصی به‌کار می‌رود. سنجش شنوایی در خانه نیز همان فرآیند ارزیابی شنوایی است که به جای مراجعه به مراکز درمانی، در منزل شما انجام می‌شود. کارشناسان با تجهیزات پیشرفته و قابل حمل به خانه مراجعه کرده و بدون نیاز به مراجعه حضوری، وضعیت شنوایی شما را با دقت بررسی می‌کنند. این روش برای سالمندان و افرادی با محدودیت‌های حرکتی مناسب است و باعث راحتی و صرفه جویی در زمان و هزینه‌ها می‌شود.

شنوایی سنجی چگونه انجام می‌شود؟

از آنجایی که دلایل مختلفی برای کاهش شنوایی وجود دارد، از روش‌های مختلفی برای بررسی شنوایی استفاده می‌شود. رایج‌ترین آن‌ها عبارتند از:

ادیومتری تون

در روش ادیومتری تو، صداهای تکی با زیر و بم‌های مختلف (فرکانس) و به تدریج افزایش صدا از طریق هدفون تولید می‌شود. به محض شنیدن صدا، علامتی داده می‌شود. این آزمایش آستانه شنوایی را در محدوده‌های فرکانس مختلف تعیین می‌کند و آن را به صورت گرافیکی به عنوان یک منحنی شنوایی (آدیوگرام) نمایش می‌دهد.

شنوایی سنجی هدایت استخوانی

اندازه گیری شنوایی در روش هدایت استخوانی یا القای استخوانی (Bone Conduction) نیز مشابه ادیومتری تون است، اما تون مولد روی استخوان پشت گوش قرار می‌گیرد. صداها مستقیماً از طریق استخوان‌ها به گوش داخلی منتقل می‌شوند. با مقایسه هر دو اندازه گیری، می‌شود تشخیص داد که علت کم شنوایی در گوش میانی است یا در گوش داخلی.

شنوایی سنجی گفتار

در تست شنوایی گفتار، کلمات و اعدادی که قرار است تکرار شوند با صداهای مختلف از طریق هدفون پخش می‌شوند. این روش، هم آستانه شنوایی و هم قابل فهم بودن کلمات و گفتار را تعیین می‌کند. انجام این معاینه در هنگام نصب سمعک ضروری است. نمایش گرافیکی درک گفتار، شنوایی سنجی گفتار نامیده می‌شود.

اندازه گیری تک به تک گوش‌ها

اندازه گیری تک به تک گوش‌ها، نشان می‌دهد که آیا صداها در یک گوش بلندتر یا ملایم‌تر از گوش دیگر شنیده می‌شوند یا خیر. این روش در صدمات صوتی یا کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن، زمانی که سلول‌های حسی اندام شنوایی در گوش داخلی آسیب دیده است، انجام می‌شود.

شنوایی سنجی مخصوص نوزادان

همانطور که از اسم تست پیداست، تست شنوایی نوزادان، مناسب نوزادان است . البته این روش برای بیمارانی است که توانایی نشان دادن علائم را ندارند نیز مفید است. این روش مبتنی بر فعال شدن مرکز شنوایی در مغز از طریق محرک‌های صوتی است. این تغییر در فعالیت مغز با استفاده از الکترودهای روی پوست سر اندازه گیری می‌شود.

شنوایی مخصوص کودکان

تست شنوایی مخصوص مودکان روشی است که برای کودکان بین دو تا چهار سال انجام می‌شود و در آن نه تنها توانایی شنوایی بلکه سطح رشد نیز بررسی می‌شود. در این روش برای هر صدایی که شنیده می‌شود، کودک باید مثلاً یک بلوک ساختمانی را در کنار سایر قطعات ساختمانی قرار دهد.

انتشارات صوتی

تست OAE (Otoacoustic Emissions) یکی از روش‌های شنوایی‌سنجی است که برای ارزیابی عملکرد حلزون گوش (قسمتی از گوش داخلی) به کار می‌رود. در این تست، دستگاهی به گوش وصل می‌شود که اصوات ضعیفی را به گوش ارسال می‌کند و سپس انعکاس این صداها توسط سلول‌های مویی داخل حلزون گوش دریافت می‌شود. اگر انعکاس صوت به خوبی تشخیص داده شود، نشان می‌دهد که عملکرد حلزون گوش، طبیعی است. تست OAE بیشتر برای نوزادان، کودکان خردسال و افرادی که قادر به همکاری کامل در تست‌های شنوایی‌ دیگر نیستند، انجام می‌شود. این تست غیرتهاجمی، سریع و بدون درد است و به‌طور معمول در ارزیابی شنوایی نوزادان در بدو تولد به‌کار می‌رود.

شنوایی سنجی برای پارگی گوش یا ادیومتری امپدانس

با ادیومتری امپدانس، پزشک مقاومت آکوستیک پرده گوش، یعنی نسبت صدایی که توسط پرده گوش منعکس می‌شود را اندازه گیری می‌کند. این تست شنوایی برای تشخیص آسیب گوش میانی مانند پارگی پرده گوش استفاده می‌شود.

شنوایی سنجی ساقه مغز (BERA)

این تست شنوایی بررسی می‌کند که عصب شنوایی و ناحیه‌ای از مغز که مسئول شنوایی است چقدر به محرک‌ها پاسخ می‌دهند. برای انجام این کار، پزشک فعالیت الکتریکی اعصاب و ساقه مغز را اندازه گیری می‌کند، مانند اندازه گیری فعالیت الکتریکی در EKG قلب. شنوایی سنجی ساقه مغز را می‌توان در بیمارانی که در خواب، کما یا بیهوش هستند نیز مورد استفاده قرار داد.

مزایا دریافت خدمات شتوایی سنجی در منزل مهر دردمان

کیفیت بالا

مهر درمان با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین تجهیزات شنوایی‌سنجی و تیمی از متخصصین با تجربه، خدماتی با بالاترین استانداردهای کیفی ارائه می‌دهد.

راحتی و آسایش

خدمات شنوایی‌سنجی در منزل به شما این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به خروج از خانه، تست‌های شنوایی خود را انجام دهید.

دسترسی آسان و انعطاف‌پذیری در زمان

شما می‌توانید در هر زمان و مکانی که برایتان مناسب است، خدمات سنجش شنوایی در منزل را دریافت کنید. با مهردرمان دیگر نیازی به هماهنگی‌های پیچیده یا انتظار طولانی برای مراجعه به مراکز درمانی ندارید.

هزینه مناسب

مهردرمان خدمات خود را با قیمتی مقرون به صرفه ارائه می‌دهد. بدون نیاز به صرف هزینه‌های اضافی برای رفت‌وآمد یا وقت‌گرفتن در مراکز شلوغ، خدمات ما را دریافت کنید.

کاهش استرس و اضطراب

انجام تست‌های شنوایی در محیط آرام و آشنای منزل، به ویژه برای سالمندان و کودکان، باعث کاهش استرس و اضطراب می‌شود. این امر می‌تواند نتایج دقیق‌تر و واقعی‌تری از سنجش شنوایی را به همراه داشته باشد

پیگیری و مشاوره تخصصی پس از تست

پس از انجام تست شنوایی در منزل، تیم متخصصین مهر درمان مشاوره‌های لازم را جهت تفسیر نتایج و ارائه راهکارهای درمانی به بیمار و خانواده‌اش ارائه می‌دهند. این پیگیری‌های مستمر به بهبود وضعیت شنوایی و ارتقاء کیفیت زندگی بیمار کمک می‌کند.

اپلیکیشن مهردرمان

با دریافت اپلیکیشن مهردرمان می توانید هرلحظه از شبانه روز ، از تمامی خدمات مهر درمان شامل دریافت مشاوره رایگان ، رزرو خدمات ، ارتباط با متخصصان مجموعه ، مشاهده اطلاعات کامل درباره خدمات و ... بهره مند شوید . اپلیکیشن مهر درمان روی هر پلتفرمی قابل نصب و اجرا می باشد ، برای نصب اپلیکیشن از راهنمای نصب اپ مهردرمان کمک بگیرید

اپلیکیشن مهردرمان

وظایف پزشک برای تست شنوایی در منزل

وظایف کارشناسان برای انجام تست شنوایی در خانه شامل موارد زیر می‌شود.
  • پزشک ارتباط صمیمی با بیمار ایجاد می‌کند و مراحل تست را به زبان ساده برای بیمار توضیح می‌دهد. همچنین به سوالات بیمار در مورد نتایج و نحوه انجام تست پاسخ می‌دهد.
  • پزشک از کارکرد صحیح تجهیزات، کالیبره بودن دستگاه‌ها اطمینان حاصل می‌کند و محیطی مناسب برای انجام تست ایجاد می‌کند.
  • پزشک برای تشخیص انواع تست‌های شنوایی مانند: ادیومتری، تست‌های گفتاری و تست‌های امپدانس‌متری را با دقت و حوصله انجام می‌دهد.
  • پس از پایان تست شنوایی سنجی، پزشک نتایج را تحلیل می‌کند و نوع و شدت کم شنوایی را تشخیص می‌دهد.
  • پس از مشخص شدن نوع و شدت کم شنوایی پزشک در مورد گزینه‌های درمانی، نحوه استفاده از سمعک و پیگیری وضعیت بیمار پس از درمان توضیحاتی را به بیمار ارائه می‌دهد.

دلایل استفاده از شنوایی سنجی چیست؟

انواع مختلف و درجات شدت اختلالات شنوایی با استفاده از روش‌های مختلف شنوایی سنجی تعیین می‌شود. علاوه بر این، با سنجش شنوایی می‌شود محل دقیق کم شنوایی (گوش میانی، گوش داخلی، عصب شنوایی یا مرکز شنوایی در مغز) را تعیین کرد. دلایل رایج برای استفاده از شنوایی سنجی عبارتند از:

  • از دست دادن شنوایی (کاهش شنوایی مادرزادی، ناگهانی، آسیب صوتی، کم شنوایی مرتبط با افزایش سن و غیره)
  • تست شنوایی در نوزادان برای تشخیص زودهنگام اختلالات شنوایی
  • استفاده ازسمعک

تست شنوایی خانگی چگونه انجام می‌شود؟

تست شنوایی خانگی مرکز مهر درمان، روشی دقیق، آسان و راحت برای ارزیابی شنوایی شماست. با استفاده از تجهیزات پیشرفته، این تست با همان استانداردهای مراکز شنوایی‌سنجی انجام می‌شود. تنها کاری که شما باید انجام دهید، پیدا کردن یک محیط آرام و آماده‌سازی تجهیزات است. متخصص شنوایی‌شناس در تمام مراحل تست همراه شما بوده و نتایج را به طور دقیق تحلیل می‌کند. این روش علاوه بر صرفه‌جویی در وقت و هزینه، امکان انجام تست در هر زمان و مکانی را برای شما فراهم می‌کند.

اقدامات مهم بعد از شنوایی سنجی در منزل

از آنجایی که تست شنوایی در منزل معاینه ساده و بی ضرر است، نیازی به انجام اقدامات احتیاطی بعد از آن ندارید.به طور کلی، پزشک بعد از انجام شنوایی سنجی، نتیجه را برای شما توضیح می‌دهد و بلافاصله پس از آزمایش، مشکلات شنوایی تشخیص داده می‌شود. اگر پزشک اختلال شنوایی را تشخیص دهد، روش های درمانی مانند نصب سمعک را برای شما تجویز می‌کند.

شنوایی سنجی در منزل با مهردرمان

خدمات شنوایی‌سنجی در منزل مهردرمان فرصتی منحصر به ‌فرد برای ارتقای سلامت شنوایی در محیطی راحت و بدون نیاز به مراجعه حضوری است. با بهره‌مندی از تخصص پزشکان و کارشناسان حرفه‌ای ما، شما می‌توانید با خیالی راحت تست‌های شنوایی خود را در منزل انجام داده و از پشتیبانی و راهکارهای درمانی مناسب بهره‌مند شوید. هدف ما در مهردرمان، فراهم ‌کردن بهترین تجربه از مراقبت‌های پزشکی و ایجاد آرامش و اطمینان برای شما است. اگر می‌خواهید خدمات تست شنوایی سنجی در منزل دریافت کنید، می‌توانید از طریق شماره 02143000830 یا از طریق اپلیکیشن ما با ما در ارتباط باشید. مرکز خدمات پزشکی و پرستاری مهر درمان، در تمام زمینه‌های پزشکی خدمات در منزل ارائه می‌دهد. با مراجعه به قسمت خدمات پرستاری می‌توانید از دیگر خدمات ما مطلع شوید.

سایر خدمات مهردرمان