صدور گواهی فوت در منزل

گواهی فوت یک سند رسمی است که توسط دولت صادر می‌شود و علت مرگ، محل فوت، زمان فوت و برخی دیگر از اطلاعات شخصی متوفی را اعلام می‌کند. در حال حاضر امکان ثبت گواهی فوت در منزل وجود دارد و کافیست تنها با شماره‌های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.

دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است نیاز به دریافت گواهی فوت داشته باشید. بیشتر اوقات برای اهداف قانونی به عنوان مدرک عمل می‌کند. این دلایل ممکن است شامل دسترسی به مزایای بازنشستگی، مطالبه بیمه عمر، تسویه املاک، یا ترتیب دادن مراسم تدفین باشد.

مقامات دولتی ممکن است به گواهی فوت نیاز داشته باشند تا علت مرگ را در طول تحقیقات بررسی کنند تا مشخص شود که آیا جادثه ناپسند رخ داده است یا خیر.

مقامات بهداشت عمومی از گواهی فوت برای جمع‌آوری داده‌ها در مورد آمار‌های مختلف از جمله علل اصلی مرگ استفاده می‌کنند. سیاست‌های بهداشت عمومی به شدت به داده‌های مرگ و میر ناشی از گواهی‌های مرگ بستگی دارد، زیرا این گواهی‌ها تنها منبع اطلاعات در مورد علل مرگ و بیماری‌های قبل از مرگ هستند.

پس از امضای گواهی فوت، مقامات محلی معمولاً گواهی دفن اجساد صادر می‌کنند که به عنوان مجوز خاکسپاری نیز شناخته می‌شود.

برای مراسم خاکسپاری، آرامستان‌ها به این فرم نیاز دارند. در برخی از حوزه‌های قضایی، فرم با مجوز حمل ترکیب می‌شود که امکان جابجایی یا حمل جسد را فراهم می‌کند.

صدور گواهی فوت در منزل

صدور گواهی فوت در منزل

صدور گواهی فوت در منزل به طور معمول توسط پزشک شبانه روزی انجام می‌شود. مزیت صدور گواهی فوت در منزل این است که گاهی اوقات شاهد مرگ افراد مسن حتی سالم در منزل هستیم و نیاز به تأیید پزشک مورد تأیید نظام پزکشی دارد.

برای صدور گواهی فوت در منزل، پزشک مجاز است متوفی را معاینه کند و در صورت عدم وجود مسائل حقوقی و قضایی، گواهی فوت را صادر کند. اما اگر پزشک شرایط را برای صدور گواهی فوت در منزل مناسب تشخیص ندهد، گواهی فوت باید از طریق بررسی پزشکی بیشتر و مراحل قضایی صادر شود.

زمانی که پزشک گواهی فوت را صادر می‌کند، علت فوت، اطلاعات پزشکی، سن و… بررسی و ارزیابی می‌شود، زیرا مسئولیت قانونی بر عهده شرکت گواهی فوت است.

مراحل صدور گواهی فوت

اگر متوفی در خانه فوت کرده باشد، پزشک ذیصلاح معاینه کامل متوفی را انجام می‌دهد. در صورت عدم وجود قتل یا سایر شرایط، گواهی فوت در منزل صادر می‌شود. شرایطی که پزشک می‌تواند برای فردی که در خانه فوت کرده است گواهی فوت صادر کند:

اگر پزشک پیش از این متوفی را معالجه کرده باشد و از شرایط بیماری وی مطلع باشد، گواهی فوت در منزل صادر می‌شود.

زمانی که پزشک متوفی را نشناسد، اسناد و مدارک و روابط با متوفی را به طور کامل بررسی کند و تشخیص دهد شرایط فوت مشکوک نیست.

متوفی باید با مدارک مطابقت داشته باشد.

اگر در هر مرحله از کالبد شکافی و معاینه، شواهدی به دست آمد که مرگ طبیعی را مورد تردید قرار دهد، جسد متوفی به پزشکی قانونی تحویل داده می‌شود.

گواهی فوت

چه مدارکی جهت صدور گواهی فوت نیاز است؟

  • کارت ملی و شناسنامه متوف
  • وجود بستگان درجه یک متوفی حین صدور گواهی فوت برای رضایت بستگان درجه یک برای صدور گواهی فوت در منزل
  • گواهی پزشک که بر اساس سوابق پزشکی متوفی، دارو‌ها، علائم و آثار بدن متوفی و…… صادر می‌شود.

خدمات صدور گواهی فوت در منزل مهر درمان

خدمات صدور گواهی فوت در تمامی مناطق واقع در تهران توسط تیم مهردرمان ارائه می‌شود. کافیست تا با شماره‌های موجود تماس حاصل فرمایید تا سریعاً اقدامات لازم انجام شود