تزریق آنتی بیوتیک پرخطر

آنتی‌بیوتیک‌ها داروهای قدرتمندی هستند که عموما بی خطر هستند. آنها برای مبارزه با بیماری‌ها بسیار مفید هستند، اما گاهی اوقات آنتی بیوتیک‌ها واقعاً می‌توانند مضر باشند. آنتی بیوتیک ها داروهای قدرتمندی هستند که برای مبارزه با عفونت‌ها استفاده می‌شوند. همه عفونت‌ها با آنتی بیوتیک درمان نمی‌شوند. در حالی که آنتی بیوتیک‌ها ممکن است در برابر عفونت‌های ناشی از باکتری‌ها (میکروب‌ها) موثر باشند، اما در برابر ویروس‌ها موثر نیستند. مانند همه داروها، آنتی بیوتیک‌ها نیز می‌توانند عوارض جانبی داشته باشند و فقط در صورت لزوم باید استفاده شوند. مصرف آنتی بیوتیکی که به آن نیاز ندارید حتی می‌تواند مضر باشد. ما در این مقاله به بررسی تزریق آنتی بیوتیک پرخطر پرداخته‌ایم. با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

تزریق آنتی بیوتیک پرخطر

تزریق آنتی بیوتیک پرخطر

تزریق آنتی بیوتیک پرخطر برای درمان برخی عفونت‌های ناشی از باکتری‌ها مانند سوزاک (بیماری مقاربتی)، بیماری التهابی لگن (عفونت اندام‌های تناسلی زنانه که ممکن است باعث ناباروری شود)، مننژیت (عفونت غشاهای اطراف مغز و نخاع) استفاده می‌شود. تزریق آنتی بیوتیک پرخطر نیز گاهی قبل از انواع خاصی از جراحی انجام می‌شود تا از عفونت‌هایی که ممکن است بعد از عمل ایجاد شود جلوگیری شود. همچنین تزریق آنتی بیوتیک پرخطر در دسته‌ای از داروها به نام آنتی بیوتیک‌های سفالوسپورین قرار دارد. با از بین بردن باکتری‌ها عمل می‌کند. آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند تزریق سفتریاکسون برای سرماخوردگی، آنفولانزا، یا سایر عفونت‌های ویروسی مؤثر نیستند. استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در مواقعی که نیازی به آن‌ها نیست، خطر ابتلا به عفونتی را که بعداً در مقابل درمان آنتی‌بیوتیکی مقاومت می‌کند، افزایش می‌دهد.

در مورد ایمنی آنتی بیوتیک چه باید بدانم؟

آنتی بیوتیک‌ها داروهای قدرتمندی هستند که عموما بی خطر هستند. آنها برای مبارزه با بیماری‌ها بسیار مفید هستند، اما گاهی اوقات آنتی‌بیوتیک‌ها واقعاً می‌‌توانند مضر باشند. آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند عوارض جانبی از جمله واکنش‌های آلرژیک و اسهال داشته باشند. آنتی بیوتیک‌ها همچنین ممکن است با داروهای دیگری که ممکن است مصرف می‌کنید تداخل داشته باشند. وقتی آنتی بیوتیکی مصرف می‌کنید که به آن نیاز ندارید، بی جهت در معرض عوارض جانبی دارو قرار می‌گیرید و هیچ سودی از آن نمی‌برید. مصرف آنتی بیوتیکی که به آن نیاز ندارید می‌تواند منجر به ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی شود. هنگامی که مقاومت ایجاد می‌شود، آنتی بیوتیک‌ها ممکن است نتوانند عفونت‌های آینده را متوقف کنند. هر بار که آنتی‌بیوتیکی مصرف می‌کنید که به آن نیاز ندارید، خطر ابتلا به عفونت مقاوم در آینده را افزایش می‌دهید.

تزریق آنتی بیوتیک پرخطر چگونه باید انجام شود؟

تزریق آنتی بیوتیک پرخطر به صورت پودری است که باید با مایع مخلوط شود، یا به عنوان یک محصول از قبل مخلوط شده، به صورت داخل وریدی (در ورید) در مدت 30 یا 60 دقیقه تزریق می‌شود. همچنین تزریق آنتی‌بیوتیک پرخطر  می‌تواند به صورت عضلانی (در عضله) تزریق شود. بسته به نوع عفونت تحت درمان، گاهی به صورت تک دوز و گاهی یک یا دو بار در روز به مدت 14-4 روز تجویز می‌شود.

ممکن است تزریق آنتی‌بیوتیک را در بیمارستان یا مطب پزشک دریافت کنید، یا ممکن است دارو را در خانه تجویز کنید. اگر تزریق را در خانه دریافت می‌کنید، پزشک به شما نحوه استفاده از دارو را نشان می‌دهد. مطمئن شوید که این دستورالعمل‌ها را به خوبی درک کرده‌اید و اگر سوالی دارید از ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود بپرسید. اگر بیش از یک دوز از تزریق آنتی‌بیوتیک استفاده می‌کنید، حتی اگر احساس بهتری دارید، از دارو تا پایان نسخه استفاده کنید. اگر تزریق را خیلی زود متوقف کنید یا دوزهای مصرفی را حذف کنید، ممکن است عفونت شما به طور کامل درمان نشود و باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم شوند.

کاربردهای دیگر تزریق آنتی بیوتیک پرخطر

تزریق آنتی‌بیوتیک پر خطر همچنین گاهی اوقات برای درمان عفونت‌های سینوس، اندوکاردیت (عفونت دیواره و دریچه‌های قلب)، شانکروئید (زخم‌های تناسلی ناشی از باکتری)، بیماری لایم (عفونتی که از طریق نیش کنه منتقل می‌شود و ممکن است باعث مشکلاتی در قلب شود، استفاده می‌شود). مفاصل و سیستم عصبی، تب عود کننده (عفونتی که از طریق نیش کنه منتقل می شود و باعث تب‌های مکرر می‌شود)، شیگلا (عفونتی که باعث اسهال شدید می‌شود)، تب حصبه (عفونت جدی که در کشورهای در حال توسعه رایج است)، سالمونلا (عفونتی که باعث اسهال شدید می‌شود) و بیماری ویپل (عفونت نادری که باعث مشکلات جدی در هضم می‌شود). تزریق آنتی بیوتیک پرخطر همچنین گاهی اوقات برای جلوگیری از عفونت در برخی از بیماران مبتلا به آلرژی به پنی‌سیلین که دارای عارضه قلبی هستند، بیمارانی که تب دارند و در معرض خطر بالایی هستند، استفاده می‌شود.

تزریق آنتی بیوتیک پرخطر

چه اقدامات احتیاطی خاصی را باید رعایت کنم؟

قبل از استفاده از تزریق آنتی بیوتیک پرخطر، اگر به آنتی‌بیوتیک حساسیت دارید به پزشک و داروساز خود اطلاع دهید. همچنین اگر به هر یک از مواد تشکیل دهنده تزریق آنتی بیوتیک‌ها حساسیت دارید، به پزشک خود اطلاع دهید. به پزشک و داروساز خود بگویید که چه داروهای تجویزی و بدون نسخه، ویتامین‌ها، مکمل‌های غذایی و محصولات گیاهی را مصرف می‌کنید یا قصد دارید مصرف کنید.

چگونه می‌توانم در منزل تزریق آنتی بیوتیک پر خطر انجام دهم؟

اگر می‌خواهید در منزل خود آنتی بیوتیک‌های پر خطر را تزریق کنید می‌توانید از مجموعه پزشکی و پرستاری مهر درمان کمک بگیرید. برای این منظور می‌توانید در قسمت تزریقات در منزل در سایت، فرم مربوطه را تکمیل کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند. همچنین می‌توانید با استفاده از شماره تلفن 09058008006 با ما در تماس باشید. 

 

نظرات:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *