مراقبت از بیماران کمایی در منزل

کما یک وضعیت پزشکی است که در آن بیمار در حالت بیهوشی طولانی مدت است، چیزی شبیه به خواب عمیق، اما با عوارض بیشتر. معمولاً به دلیل نوعی آسیب شدید یا برخی شرایط پزشکی ایجاد می‌شود. کما یک نوع موقعیت اورژانسی عصبی است که در آن بیمار دچار نقص سیستم عصبی می‌شود که به مراقبت از برانگیختگی و آگاهی در فرد کمک می‌کند. به محض اینکه فردی به کما می رود، عزیزانشان شروع به جستجوی بهترین بیمارستان برای بیماران کما می‌کنند تا به درستی تحت مراقبت و درمان قرار گیرند.

پرستاری برای بیمار در حالت کما می‌تواند بسیار چالش برانگیز باشد، به خصوص که بیمار در حالت بیهوشی دائمی است و نمی‌تواند به هیچ دستورالعملی پاسخ دهد. انواع خاصی از تجهیزات پزشکی برای بیماران کما وجود دارد که اطمینان حاصل می‌کند که وضعیت حیاتی بیمار به دقت اندازه‌گیری می‌شود و بیمار بهترین مراقبت‌ها و مراقبت‌های پزشکی را حتی در زمان بهبودی در خانه دریافت می‌کند. در این مقاله به بررسی مراقبت از بیماران کمایی در منزل پرداخته‌ایم.

مراقبت از بیماران کمایی در منزل

تجهیزات مورد نیاز برای مراقبت از بیماران کمایی در منزل

در این قسمت به معرفی انواع تجهیزات پزشکی برای استفاده بیماران کمایی در منزل پرداخته‌ایم: پزشک و تیم مراقبت از بیمار ارزیابی کاملی از سلامت کلی بیمار و وضعیت و شدت کما خواهند داشت. بر این اساس، آن‌ها تجهیزاتی را که پس از ترخیص بیمار از بیمارستان و برای بهبودی به خانه فرستاده می‌شود، در خانه توصیه می‌کنند. می‌توانید تجهیزات لازم برای مراقبت از بیماران کمایی در منزل را از قسمت کرایه تجهیزات پزشکی در مهردرمان اجاره کنید.

تخت بیمارستان

نوع تختی است که در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود اما در خانه نیز قابل استفاده است. تخت بیمارستانی در طرفین دارای ریل‌هایی است که در صورت نیاز می‌توان آنها را پایین آورد. تشک مخصوصی برای این نوع تخت‌ها طراحی شده است و در سه قسمت به هم متصل می‌شوند. این کار باعث می‌شود تا بسته به نیاز بیمار، پا، قسمت میانی و سر به طور جداگانه بلند شوند. بهتر است که بیمار کمایی را در وضعیتی قرار دهید که سرش بالا بماند زیرا این وضعیت می‌تواند به کاهش فشار داخل جمجمه کمک کند. همچنین باعث می‌شود خون و مایع مغزی نخاعی از مغز خارج شوند.

لوله ونتریکولوستومی

این لوله که به عنوان تخلیه بطنی نیز شناخته می‌شود، نوعی لوله است که در یک بطن قرار می‌گیرد و به یک کیسه زهکشی متصل می‌شود. این لوله به اندازه گیری فشار در جمجمه کمک می‌کند و مایع مغزی نخاعی را تخلیه می‌کند.

دستگاه اکسیژن ساز

برای بیمارانی که به تنهایی قادر به تنفس نیستند از دستگاه تنفس مصنوعی برای کمک به تنفس بیمار استفاده می‌شود. دستگاه اکسیژن نوعی دستگاه تنفسی است که با ارسال اکسیژن به ریه‌ها به بیمار کمک می‌کند تا به راحتی نفس بکشد. دستگاه اکسیژن به لوله‌ای متصل می‌شود که باید آن را در نزدیکی بینی قرار دهید تا به تنفس کمک کند. ونتیلاتور نیز می‌تواند به بیمار کمک کند تا نفس‌های اضافی بگیرد تا از خطر توقف تصادفی تنفس جلوگیری کند. این دستگاه می‌تواند نفس‌های اضافی را ایجاد کند و به کوچک‌تر شدن رگ‌های خونی مغز و در نتیجه کاهش فشار داخل جمجمه کمک کند.

دستگاه ویبره و کاتتر

این نوعی دستگاه است که می‌تواند به شل شدن خلط موجود در قفسه سینه بیمار کمک کند. دستگاه ویبره و کاتتر در مواردی که بیمار مبتلا به ذات الریه است، استفاده می‌شود. پس از استفاده از دستگاه ویبره از کاتتر برای پاک کردن راه‌های هوایی استفاده می‌شود. کاتتر خلط را ساکشن می‌کند. برای این روش، ممکن است نیاز باشد که یک کاتتر در پشت گلو یا در ریه ها قرار داده شود.

کاتتر فولی برای روده

اکثر بیمارانی که در کما هستند قادر به کنترل حرکات روده خود نیستند. در چنین حالتی، از کاتتری استفاده می‌شود که به بیمار اجازه می‌دهد ادرار یا مدفوع را دفع کند. این نوع کاتتر همچنین به اندازه گیری میزان دقیق ادراری که بیمار دفع می‌کند، کمک می‌کند.

صفحه نمایش

بسیاری از بیمارانی که در حالت کما در خانه می‌مانند، به صفحه نمایش مانیتور نیز متصل می‌شوند، که نوعی صفحه نمایش است که به مراقبان کمک می‌کند تا ضربان قلب، تنفس، سطح فشار خون و همچنین داخل جمجمه را یادداشت کنند.

مراقبت از بیماران کمایی در منزل

مراقبت پرستاری از بیمار کما

هیچ پاسخ یکسانی برای سؤال مراقبت‌های پرستاری از بیماران کما وجود ندارد. نوع و شدت کما میزان مراقبت مورد نیاز را تعیین می‌کند. با این حال به طور کلی، بیماران کما به نظارت و حمایت دقیق نیاز دارند. مراقبت پرستاری از بیماران کمایی شامل بررسی منظم علائم حیاتی، ارائه تغذیه و هیدراتاسیون و اطمینان از راحتی بیمار می‌شود. تیم پرستاری همچنین از نزدیک با پزشکان بیمار همکاری خواهند کرد تا اطمینان حاصل شود که آنها بهترین مراقبت ممکن را دریافت می‌کنند.

چگونه باید از فردی که در کما است، مراقبت کنیم؟

فردی که در کما است معمولاً نیاز به مراقبت در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بیمارستان دارد. در آنجا، فرد می تواند مراقبت و توجه بیشتری از پزشکان، پرستاران و سایر کارکنان بیمارستان دریافت کند. آنها اطمینان حاصل می‌کنند که فرد مایعات، مواد مغذی و داروهای مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن را تا حد امکان دریافت می‌کند. برخی از افراد در کما نمی‌توانند به تنهایی نفس بکشند و به کمک یک ونتیلاتور (مثلاً: VEN-tih-lay-ter) نیاز دارند، دستگاهی که هوا را از طریق لوله‌ای که در نای قرار دارد به داخل ریه‌ها پمپاژ می‌کند. کارکنان بیمارستان همچنین سعی می کنند از زخم بستر در افرادی که در کما هستند، جلوگیری کنند. زخم بستر زخم‌های باز روی بدن هستند که از خوابیدن طولانی مدت در یک مکان بدون حرکت به وجود می‌آیند.

نظرات:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *